Brasov Goes STEAM

Brasov Goes STEAM. Proiectul propune dezvoltarea unei oferte educaționale alternative STEAM și a unui spațiu adecvat, un centru de resurse educaționale și antreprenoriale. Aici, copiii și tinerii vor putea lua contact cu științele exacte într-un cadru nonformal, care încurajează creativitatea și descoperirea de abilități pentru aceste domenii.În acest context, dezvoltarea de proiecte în aria STEAM va duce implicit la integrarea unui număr din ce în ce mai mare de copii și tineri în astfel de activități în comunitatea noastră.

Echipa de proiect:

Cătălina Anghel – coordonator proiect – promotor, coordonator, evaluator proiecte asistență tehnică pentru elaborarea, implementarea, evaluare programe, proiecte de dezvoltare la nivel central și local.
Mihaela Gava – reprezentant educație – metodist, responsabil Cerc Pedagogic, membru în Consiliul Consultativ al ISJ, mentor pentru studentele Facultății de Psihologie și Științele Educației, colaborator al Academiei Nonformale Brașov
Carmen Ciuraru – responsabil comunicare și promovare – expert comunicare, social media, marketing și promovare
Elena Lupoaea-Petrea – expert educație nonformală – trainer, mentor, cercetaș, expert educație nonformală pentru copii și tineri
Iuliana Grigoriță – responsabil schimb de experiență – dublă specializare în psihologie și economie, în prezent coordonează activitatea ȘtiinȚescu Hub din Sibiu.

 

Beneficiari direcți: 100 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani, din Brașov  și împrejurimi.
Finanțare: 11.980 lei

Pagina de Facebook:  Brasov STEAM HUB – Fondul Stiintescu Brasov