Fondul Științescu Oradea/Bihor, ediția 6.0

Fondul Științescu face știința mai atractivă pentru copiii bihoreni. Finanțăm proiecte educaționale dezvoltate de profesori și mentori care pot face știința mai interesantă pentru copiii din Bihor.

Științescu este un program implementat la nivel național prin fundațiile comunitare locale. La nivelul județului Bihor, Fundația Comunitară Oradea, este cea care încurajează cadrele didactice și mentorii să le arate copiilor, cum prin experiment și joacă, pot redescoperi știința. Mentorii pot fi profesori, elevi, studenți, ori profesioniști din toate domeniile, cei pe care îi sprijinim cu resurse și finanțări pentru a dezvolta activități interesante pentru copiii și tinerii bihoreni.

Ce urmărim prin Științescu, ediția 6.0?

 

Implicarea unor oameni pasionați de știință, care să-i facă pe tineri să fie inovatori, să gândească în perspectivă, să înțeleagă ce au însemnat descoperirile științifice pentru omenire și să își dezvolte competențele.

Înscrie un proiect, îl evaluăm împreună și s-ar putea să obții finanțarea lui pentru a-l implementa în rândul copiilor și/sau tinerilor.

  • Poți înscrie un proiect doar dacă participi înainte la minim 2 consultări. Alege la care dintre ele vrei să participi din lista cu tematicile pe care o găsești în Ghidul de aplicare de mai jos.

Aplică și obține finanțarea proiectului tău. Consultă ghidul și înscrie-ți proiectul prin transmiterea formularelor de aplicare completate, precum și a unui clip video de maxim 3-4 minute în care este rezumată ideea proiectului (filmat cu telefonul).

Trimite-le la adresa: teodora@fundatiacomunitaraoradea.ro până duminică, 12 noiembrie 2023, ora 23.59 și hai să facem știința mai atractivă împreună.

Link înscrieri: https://fundatiacomunitaraoradea.ro/fondul-stiintescu/?fbclid=IwAR2iC2nrWOknZYMqz5ZmuvynooA9m5IU1q2PTvIoXlrjKIUB_5RxHMr6QfA