Fondul Științescu Galați 4.0

ȘTIINȚESCU 4 – apel de proiecte

Fondul Științescu Galați continuă să inspire și să finanțeze inovația în educația STEAM (știință, tehnologie, inginerie, artă, matematică), lansând ediția a 4-a a programului său de granturi. Cu un buget impresionant de 98.550 de lei, Fondul își propune să aducă mai aproape tinerii de științele exacte și să stimuleze interesul lor pentru carierele viitorului.

Invitația este deschisă pentru ONG-uri, grupuri de inițiativă și instituții de învățământ din Galați, care sunt încurajate să propună proiecte educaționale inovatoare. Cu o atenție specială acordată dotării laboratoarelor școlare din mediul rural și proiectelor care integrează inteligența artificială, Fondul Științescu își dorește să creeze o punte între tineri și lumea vastă a STEAM.

Proiectele eligibile trebuie să se încadreze într-o varietate de domenii, de la electronică și imprimare 3D, la biologie, fizică, chimie și multe altele. Se pun în valoare proiectele care aduc o abordare practică și interactivă a educației, prin metode non-formale și alternative de învățare.

Aplicanții sunt invitați să descarce și să completeze formularele de aplicare disponibile online, urmând să trimită documentația necesară prin e-mail la monica@fundatiacomunitaragalati.ro . Proiectele vor trece printr-un proces riguros de selecție, evaluat de o comisie de specialiști din diverse domenii ale științelor.

La finalul ediției, toate proiectele câștigătoare vor fi celebrate în cadrul Festivalului Științescu Galați, un eveniment care aduce în prim-plan fascinația științei și promovează conexiunea dintre elevi și universul STEAM într-un mod interactiv și inspirațional.

Pentru a participa la această oportunitate de a schimba fața educației STEAM în Galați, descarcă documentele necesare și trimite-le completate la monica@fundatiacomunitaragalati.ro. Fii parte a mișcării care modelează viitorul educației, inspirând generația următoare de inovatori și lideri în domeniul științei și tehnologiei.