Y LEAD TECHNOLOGY

Y Lead Technology și-a propus introducerea elevilor de liceu în universul limbajelor de programare C/C#/OOP respectiv HTML/CSS/SQL/PHP prin lucru în echipe împreună cu tineri internaționali care le-au livrat o serie de sesiuni și suport pe tot parcursul proiectului.

Structura activităților:

  • Sesiuni introductive: Tinerii internaționali, aduși prin intermediul asociației AIESEC, au primit o pregătire din parte companiilor implicate în proiect pentru a-și adapta cunoștințele și abilitățile la necesitățile și realitatea României și pieței sibiene.
  • Sesiuni practice de lucru în echipă: tinerii internaționalii le-au livrat elevilor cunoștințe despre diferite limbaje de programare: C++/C#/OOP respectiv HTML/CSS/SQL/PHP și au transmis din pasiunea pe care o au pentru tehnologie, făcându-i să înțeleagă aplicabilitatea practică a cunoștințelor tehnice și impactul pe care îl poate avea continua implicare și dorința de dezvoltare a acestora.
  • Realizarea unui proiect: fiecare echipă a lucrat la un proiect în cadrul căruia au putut aplica lucrurile învățate și aduce inovație, implementând propriile idei și observând care e finalitatea muncii lor pe durata întregului proiect

Beneficiari: 30 de participanți (12 – 14 ani)

Echipa: AIESEC Sibiu

Web: http://aiesec-sibiu.ro/blog/lead-technology/

Finanțare: 10.267 lei

Activități derulate în perioada: iulie-august 2015