STIBIU

Stibiu oferă o serie de videoclipuri educative despre lumea înconjurătoare, de la teme de biologie până la astronomie și nu numai. Videoclipurile sunt accesibile pentru toată lumea de toate vârstele în special pentru elevi deoarece proiectul oferă informații suplimentare despre temele studiate de aceștia în cadrul orelor de curs. Prin acest proiect, Stibiu a dorit să dea mai departe parte din pasiunea echipei sale prin implicarea liceenilor care au învățat cum să realizeze videoclipuri educative.

Structură workshop-uri:

Ateliere de realizare a videoclipurilor educative: prezentare proiect și echipamentului, documentare, realizarea scenariului, realizarea desenelor, jocuri de dicție, înregistrare audio, realizarea montajului și vizualizarea clipurilor.

Ateliere de realizare a unui vlog: alegerea temei, documentare, realizarea scenariului, filmare pentru vlog, montaj, vizionare și premierea celor mai bune proiecte din cadrul Stibiu.


Beneficiari: 8  elevi (15-17 ani)

Echipa: Avram Carina-Andreea- Student, Dumitru Vasile-Cosmin- Student, Călin Felicia-Alexandra- Student, Stănilă Elena Denisa- Student

Web: https://www.facebook.com/Stibiu121 ; https://www.youtube.com/channel/UCKxFn8PBdqqNwllS2XVm_ig/feed

Finanțare: 4.724  lei

Activități derulate în perioada: august 2015