ElectroStep

Liga Studenților Electroniști din Iași împreună cu Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, organizează cea de-a treia ediție a celui mai important proiect tehnic dedicat elevilor de liceu.
Datorită evoluției constante a electronicii, zi de zi evoluăm și noi. Curiozitățile cresc, iar proiectul nostru „ElectroStep- Primul pas în electronică!”, vine în sprijinul elevilor doritori să adune informații din acest domeniu foarte căutat. Ne dorim să vă aducem un plus de cunoștințe teoretice, dar mai ales practice.
Suntem motivați de succesul celor două ediții anterioare ale evenimentului și continuăm să ajutăm elevii să își descopere pasiunile în perioada 9 Martie – 20 Aprilie în incinta Facultății de Electronică Telecomunicații și Tehnologia Informației din Iași.
Întrebările și curiozitățile care apar zilnic din aria electronicii, pot fi indepărtate în fiecare sâmbătă la ședințele noastre, timp de 7 săptămâni, în intervalul orar 10-12. Poți descoperi lumea noastră într-un mediu prietenos, armonios, inovativ, cu studenți profesori pasionați de ceea ce studiază. Fii curajos, îmbină utilul cu plăcutul și depășește-ți orizonturile cunoașterii.
Feedback-ul elevilor de la primele două ediții ne-a determinat să continuăm cu cea de a treia. Cei peste 60 de elevi participanți ne-au motivat să continuăm acest proiect. Am fost încurajați de faptul că acum avem la noi la facultate studenți care au participat la ElectroStep la edițiile trecute. Considerăm că acest proiect este necesar deoarece elevii au nevoie de îndrumare în alegerea carierei.

Organizație/Instituție aplicantă: Asociația Liga Studenților Electroniști din Iași, Bejan Gabriel Adi, Haroș George Ciprian, Vicovanu Ioan Alexandru, Cazanoschi Andrei Cristian, Rădăuceanu Silvia, Bălăucă Ștefan, Rebenciuc Petru Bogdan

Finanțare: 10.000 de lei

https://www.facebook.com/ElectroStepLSETC/