Cercul Donatorilor Cluj Edu-STEM – Fondul Științescu

Primăvara aceasta organizăm Cercul Donatorilor prin care susținem proiecte educaționale STEM, împreună cu Fondul Științescu.

În anul 10 al Fundației Comunitare Cluj, ne bucurăm să vă conectam cu proiecte care ne aduc mai aproape de ultimele trenduri în educație și tehnologie și care oferă oportunități copiilor, pentru a fi pregătiți pentru joburile viitorului.

Ceea ce face implicarea voastră mai valoroasă este parteneriatul pe care Fundația Comunitară Cluj il are cu Romanian-American Foundation pentru proiectele din Fondul Științescu prin care orice donație financiară pe care voi o aduceți va fi dublată de ei.

Detalii despre proiectele deja finanțate și derulate prin programul Fondul Științescu găsiți aici: http://cluj.stiintescu.ro/category/proiecte-2015-2016/

Ce va însemna evenimentul?
3 proiecte x 6 minute de prezentări + 6 minute Q&A + o sesiune de donații = impact în comunitate
Ne vedem la cea de-a 10-a ediție a Cercului de Donatori Cluj să contribuim la mobilizarea resurselor necesare pentru cele 3 proiecte care susțin educația viitorului.

Evenimentul va fi găzduit de Evozon, pe Calea Motilor nr 62, etajul 1. Te rugăm să confirmi participarea la office@fundatiacomunitaracluj.ro sau la 0723175457, nu mai târziu de 9 martie.

Te așteptăm să petrecem împreună o seară plină de energie pozitivă în care să descoperi proiectele propuse și să te alături, dacă dorești, sesiunii de angajamente de plată. Te încurajăm să vii însoțit de prieteni; nu există o obligație de a dona, evenimentul fiind deschis tuturor.

Așteptăm confirmarea ta,
Catrinel Frătean, Mihai Oprea, Laura Alicu, Stefan Cibian, Mihai Giurgiu, Maria Carbunaru – membri Cercul de Donatori Cluj.