Științescu Brașov 3.0 – primim idei concretizate în scrisori de intenție

 

 

Fundația Comunitară Brașov lansează miercuri, 13 februarie 2019, a treia ediție a programului “Fondul Științescu Brașov”, prin care își propune să stimuleze pasiunea pentru științele exacte a copiilor și tinerilor cu vârste între 8 și 18 ani.

Ghidul de finanțare încurajează proiecte educaționale care promovează inovarea și creativitatea, implicarea activă a elevilor, interdisciplinaritatea, motivația intrinsecă și dezvoltarea de abilități, mai degrabă decât transmiterea de informații.

 

Fondul de finanţare al programului “Fondul Științescu Brașov” este în curs de definitivare iar lista companiilor care și-au anunțat deja interesul să susțină ediția 3.0 este formată din: Benchmark Electronics, Raptronic, ATOS, Miele, Duvenbeck, Schaeffler România și Diverco PM. Pe lângă aceștia, Romanian-American Foundation oferă și anul acesta 18.000 de dolari pentru re-granting și costuri de operare.

 

Vor primi sume cuprinse între 7.000 și 14.000 de lei 10-12 proiecte depuse de profesori și învățători, de echipe compuse din elevi, profesori sau studenți, pasionați ai științelor din medii profesionale diverse și reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale.

Ghidul ediției 3.0 este disponibil aici.

 

Termenul limită de depunere al scrisorilor de intenție: 10 martie 2019.

 

În toată perioada de scriere-selecție rămânem în contact pentru clarificări și sprijin (e-mail: ruxandra@fundatiacomunitarabrasov.ro, tel: 0737.941.952)